Tanulj mesterséget – készíts finomságokat hagyományos módon!
Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Tanulj mesterséget – készíts finomságokat hagyományos módon!
Szereted a házi ízeket? Kipróbálnád magad a kenyérsütésben, sajt- vagy bonbonkészítésben? Itt a lehetőség!
Ingyenes képzések 2025 őszétől a Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Technikumban, Pápán!
Választható tanfolyamok:
Kézműves élelmiszerkészítő (4 hónap / 300 óra):
Kenyérsütés, Sajtkészítés, Mézeskalács, Lekvár, Savanyúságok, Húskészítmények
Sütő- és cukrászipari szakember (6 hónap / 500 óra):
Pékáruk, Sütemények, Fagylalt, Bonbonok
✅ Jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség
További infó: 06 30 841 6323
Pápa, Külső-Veszprémi út 2.
Ne maradj le! Indítsd el karriered a gasztronómia világában – teljesen ingyen! ????️✨
Jelentkezés a képzésre