Széchenyi
+36-21/300-3060
9400 Sopron, Bánfalvi út 48-50
Tiktok
Hírek, sajtómegjelenések

Tanulj mesterséget – készíts finomságokat hagyományos módon!

2025.06.30.

Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Tanulj mesterséget – készíts finomságokat hagyományos módon!

Tanulj mesterséget – készíts finomságokat hagyományos módon!
Szereted a házi ízeket? Kipróbálnád magad a kenyérsütésben, sajt- vagy bonbonkészítésben? Itt a lehetőség! 

Ingyenes képzések 2025 őszétől a Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Technikumban, Pápán!

Választható tanfolyamok:
Kézműves élelmiszerkészítő (4 hónap / 300 óra):
Kenyérsütés, Sajtkészítés, Mézeskalács, Lekvár, Savanyúságok, Húskészítmények

Sütő- és cukrászipari szakember (6 hónap / 500 óra):
Pékáruk, Sütemények, Fagylalt, Bonbonok

✅ Jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség
További infó: 06 30 841 6323

Pápa, Külső-Veszprémi út 2.

Ne maradj le! Indítsd el karriered a gasztronómia világában – teljesen ingyen! ????️✨


Jelentkezés a képzésre

 

ures0 ures0 IKK Agrárminisztérium Széchenyi Kisalföldi Független Vizsgaközpont Kisalföldi Agrár Ágazati Képzőközpont ures6 Facebook Youtube Insta