A szakmázás után jöhet a szórakozás!Kollégiumunk több éve ápol a kultúra területén is szakmai kapcsolatot a Vépi Művelődési Ház és Könyvtárral. Együttműködő partnerként – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is bekapcsolódtunk az Országos Könyvtári Napok helyi programjaiba.

A Könyvtárak az emberekért – Ünnepeljünk együtt! projekt keretében 2020. október 5-11. között három mozgalmas és tartalmas délutánnal gazdagodtunk.

Hétfőn Meskó Krisztián népművelő, közösségfejlesztő irányításával filmklubon vettünk részt.

Másnap Poócza Nonsense András, Vas megyei kötődésű fiatal szövegíró, dalszerző, énekes kalauzolt bennünket a zene és az irodalom világába.

Nagy sikert aratott a diákok között a szerdán megtartott kézműves foglalkozás, melyen Dancs Lászlóné Gyöngyi és Kovács Viola helyi alkotók működtek közre, és avattak be minket a fonás különböző technikáiba.

A hét során a kollégiumi csoportfoglalkozások keretében bemutattuk a tanulóinknak a könyvtárak sokszínű szolgáltatásait, azokat a korszerű lehetőségeket, amelyek a diákok tájékozódásához, tanulásához, ill. a kulturált szabadidős és közösségi tevékenységéhez járulnak hozzá.

Címke: Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás