Május 22-án ünnepélyes keretek között adták át a Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium legújabb szerzeményét, egy korszerű kisbuszt, amelyet a Kisalföldi AKK közreműködésével sikerült beszerezni. A kulcsot Lendvai Ferenc ügyvezető adta át az intézmény igazgatójának Hollósi Évának, aki kiemelte a jármű fontosságát az iskola számára.

A 9 férőhelyes kisbusz elsősorban az iskolai kirándulások, sportesemények és egyéb közösségi programok szervezésében nyújt majd nagy segítséget. Az új jármű nemcsak a diákok kényelmes és biztonságos szállítását teszi lehetővé, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy a tanulók változatos és színes programokon vehessenek részt, akár az iskolán kívül is.

Az átadáson Lendvai Ferenc ügyvezető elmondta: „Ez a kisbusz nem csupán egy közlekedési eszköz, hanem egy olyan lehetőség, amely új kapukat nyit meg a diákok számára. Bízunk benne, hogy sok örömet és maradandó élményt fog nyújtani az iskola tanulóinak.”

Az iskola közössége nagy örömmel fogadta az új kisbuszt, és remélik, hogy hosszú éveken át szolgálni fogja a diákok és tanárok igényeit, hozzájárulva ezzel az oktatási intézmény gazdag és változatos programjaihoz.

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás