Felújítás "sk"A Seregélyesen működő Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium egyik tanműhelyének tetejét az idő vasfoga olyannyira megrágta, hogy az őszi esőzéseknek már nem tudott ellenállni. Az épület beázott, a mennyezet kezdett lehullani, így többé nem lehetett foglalkozásokat tartani a helyiségben. A felújításhoz végül a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum támogatásával sikerült beszereznünk a szükséges tetőfedő anyagotegy úgynevezett modifikált sbs bitumenes lemezt, amellyel Sárközi József és Schäffer József karbantartók, valamint Czuppon Tamás gyakorlati oktató még az őszi szünet előtt be is burkolta a megrongálódott tetőt.

Felújítás "sk"Reméljük, hogy a hamarosan érkező őszi és téli csapadék minőségi próbáját jól állja majd az időtálló technikával készült új burkolat. 

A társadalmi munkában végzett javítással megspóroltuk a kivitelezés díját. Aminek azonban már megvan a helye, hiszen az egyik kazánunk is felmondta a szolgálatot, melynek javítását szintén engedélyezte a centrum.  

Ezúton is köszönjük a támogatást, dolgozóinknak pedig a befektetett időt és energiát.

Cseh Bognár Sándor 

Címke: Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás