Diákfórum a CsukásbanIskolánk 2020. november 10-én tartotta meg a minden évben megszervezésre kerülő Diákfórumot. Az osztályok 2 képviselőt delegálhatnak, akiknek feladata osztályuk képviselete, illetve, hogy az információkat eljuttassák osztályukhoz.  

Intézményünkben a Diákönkormányzat tevékenysége elsősorban a szabadidő-szervezésre terjed ki, de az évenkénti gyűlésen érdekképviseleti munkája is jelentős. 

A Diákfórumon iskolánk igazgatója, Perlaki Sándor, az osztályok képviselői 9-13. évfolyamig, illetve több osztályfőnök is részt vett.  

A gyűlés kezdetén az intézményvezető köszöntötte a résztvevőket és tájékoztatta őket a tanév tervezett programjáról, az éppen zajló felújítási munkálatokról és az idei tanév fejlesztéseiről is. Nyomatékosan felhívta a diákság figyelmét az iskolai Házirend betartására, illetve arra, hogy az iskola értékeinek, felszerelésének megőrzése mindannyiunk feladata.   

Igazgató úr beszéde után,  a  diák-képviselőknek lehetőségük volt tolmácsolni az iskolavezetés felé a tanulók által felvetett problémákat, kéréseket, javaslatokat. 

A felvetések között szerepeltek a szabadidős tevékenységre, az iskola felszereltségére, szépítésére tett javaslatok is. A felvetésekre a képviselők azonnali válaszokat kaptak, amelyről osztályfőnöki órán tájékoztatják majd társaikat.  

A fórum végén az igazgató úr megköszönte a képviselők munkáját, és mindenkinek eredményes tanévet kívánt.   

Címke: Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola

Pin It on Pinterest

Megszakítás