Hoczek László JózsefTisztelt Szakmaválasztó Fiatal!

Életed első igazán fontos döntésének meghozatalához szeretnénk számodra kiadványunkkal segítséget nyújtani. Az általános iskolai tanulmányaidat követően a továbbtanulásod során lehetőséged nyílik egy jó, biztos megélhetést, szakmai inspirációt, stabil munkalehetőséget nyújtó szakképzést találnod. Ehhez ad segítséget Neked a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum iskolahálózata, ahol az agrárium, az élelmiszeripar és a környezetvédelem szakmáit tanulhatod meg.

Olyan iskolahálózatba tudsz belépni, amelyben lehetőséged nyílik egy–egy ágazat képzéseinek megismerésére, a precíziós agrárgazdálkodás legújabb eredményeinek megtanulására. Ne feledd, hogy az embernek mindig szüksége lesz az egészséges, biztonságos mezőgazdasági termékekre, élelmiszerekre! Folyamatosan növekszik a természetes eredetű anyagok igénye a társadalomban. Ezeket csak magasan képzett, a gazdálkodásban, a hozzá kapcsolódó vállalkozási ismeretekben jártas szakemberek tudják kiszolgálni.

Kerülj ezen ismeretek birtokába, válj agrárszakemberré, válassz az érdeklődésednek leginkább megfelelő intézményt és szakképzést a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum iskoláiban!

Hoczek László József
főigazgató

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum

Pin It on Pinterest

Megszakítás