Örömteli esemény helyszíne volt ma (2021.01.18.) a Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola tangazdasága. A Steyr traktor és a vetőgép után megérkezett az új pótkocsi. A PRONAR T672/1 típusú szállítóeszköz egyike a 16 db pótkocsinak, amit az Agrárminisztérium oktatási intézményei kaptak. A szerencsés évkezdés remélhetőleg így is folytatódik majd, és további, az oktatást szolgáló új eszközökkel gazdagodik intézményünk az év folyamán. 

A PRONAR lengyel gyártmányú pótkocsi igen népszerű a gazdálkodók körében.

10 tonna teherbírású, alapfelszereltségéhez tartozik a három oldalra billentő rendszer, a hátsó sárvédők, a hátsó vonószerkezet és a pótkocsi hátulján található, kézzel nyitható szemestermény-ürítő surrantó. A pótkocsi takaró ponyváját- ahogy az intézmény anyagi lehetőségei engedik –  saját beruházásból szeretnénk megrendelni a közeljövőben. 

vírushelyzet miatt csoportos szakmai gyakorlaton tangazdaságban lévő 11.A osztályos diákok nagy örömmel állták körül és műszaki szemmel tanulmányozták a felépítését, gyártási kialakításait.  

Bízunk abban, hogy ez a beruházás nagyban elősegíti a tanulók gyakorlati oktatását és a tangazdaság munkáját. 

Címke: Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola

Pin It on Pinterest

Megszakítás