Bár a tanév továbbra is furcsán a digitális világban zajlik, mégis fordítunk kellő figyelmet arra, hogy tanulóink felkészültek legyenek egy-egy megmérettetésre. Így volt ez a közelmúltban is, hiszen több területen sikerrel jártak tanulóink, és szép eredményeket értek el. 

Folyamatos volt az országos versenyekre való felkészítés, melynek eredményeképpen két tanulónk: Kozicz László és Bíró Attila László, bejutottak a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjébe pék szakirányon. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban és eredményes felkészülést a döntőhöz.

2021-03-01-A közelmúlt sikeres eredményei_kaszc tata jávorka

Mezőgazdasági technikus 12.a osztályos tanulóink közül többen részt vettek az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak verseny (ÁSZÉV) első fordulóján. Izgatottan várjuk az eredményeket, hiszen a tét felvételi pontok megszerzése, mellyel könnyebbé válik bekerülésük a hőn áhított egyetemekre.  

Az elmúlt héten sikerrel zárult a 12.a osztály Állattartó szakmunkás mellékszakképesítés vizsgája. Több tanulónk szép bizonyítvány eredménnyel zárta ezt a megmérettetést. A vizsgán részt vett tanulónk mindegyike megkapta bizonyítványát, és büszkén zárhatták le ezt a felkészülési időszakok. Gratulálunk minden tanulónk, és sok sikert és eredményes felkészülést kívánunk életük következő nagy megmérettetéséhez, az érettségihez. 

Még ebben a felfordult világban is lehet sikereket elérni, hiszen ahogy mondani szokás: 

A világon semmi sem lehetetlen, ha a szív és az ész is munkába áll. 

Címke: Kisalföldi ASzC Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás