A héten elkezdődtek a szakmai gyakorlati vizsgák, melynek sorát a virágkötő és virágkereskedő szakmai osztály lányai nyitották meg.  

A vizsgára való felkészítésnek küzdelmes útja volt, hiszen a gyakorlati képzések pont a megmérettetés előtti hónapokban szüneteltek. Ennek ellenére szép teljesítményeket értek el lányaink, és büszkék lehetnek, hiszen immáron egy szép, sikeres szakmai bizonyítvánnyal a kezükben távozhatnak az iskola védő szárnyai alól. 

Sok sikert kívánunk nekik a jövőben, kamatoztassák az itt megszerzett tudásukat, és természetesen várjuk vissza közülük azokat, akik az érettségi bizonyítvány megszerzésére adják fejüket. 

Köszönet illeti meg a vizsgabizottság mindhárom tagját lelkesítő, emberséges, alapos munkájáért, valamint felkészítő tanáraikat, Nagyné Técsi Ágnes tanárnőt és Farkasné Gelencsér Zsuzsanna tanárnőt, a több éves szakmai felkészítő munkájukért. Köszönet és hála a lányok osztályfőnökének Farkas Andrea tanárnőnek, aki 3 évig kísérte, ápolta, szeretgette a lányokat. 

„Azt hiszem, a szívünkben, ha nyílna még virág,
boldogabb és szebb lehetne az egész világ.
Ha véletlenül találkozunk, egy mosoly legyen a jel,
hogy ismeretlen ismerősként búcsúzunk majd el.” 

(Halász Judit)

Címke: Kisalföldi ASzC Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás