TERMELŐI KÓSTOLTATÓ ÉS MEGYEKORZÓ 

2021. szeptember 25-én iskolánk részt vett a NAK által szervezett TERMELŐI KÓSTOLTATÓÉSMEGYEKORZÓ nevű rendezvényen, ahol a tanüzemeinkben készült termékeket mutathattuk be, illetve értékesíthettük is azokat.

Az árusításban iskolánk oktatói és diákjai is részt vettek. Már reggel 8 órakor megkezdtük az Alba Pláza előtti standunk berendezését, szépítését. A vásár 9 órakor kezdődött ugyan, de a kihelyezett finom, friss termékek láttán többen is megálltak, és máris vásárolni szerettek volna. Természetesen ezeknek a kéréseknek eleget tettünk, így mi már 9 óra előtt megkezdtük az árusítást.

Eladásra kínált termékeink között szerepelt sajtos perec, sós perec, könnyű sós teasütemény, nehéz sós teasütemény, köményes túrós pogácsa, linzerkarika és az iskolánk logójával ellátott Szent István keksz is. Ezek közül a legnagyobb népszerűségnek a sajtos és a sós perec örvendett, hiszen bár jelentős mennyiséggel készültünk, mégis elég hamar elfogytak. Azért persze a többi termék sem maradt ránk, a 18 órai zárásra sikerült minden finomságot eladnunk.

Természetesen nem csak az értékesítésre helyeztük a hangsúlyt, hanem szórólapok osztásával iskolánk október 15-ei nyílt napjára is felhívtuk a figyelmet. Ezen kívül megismerkedtünk az igen finom ízesített kávéit áruló Molnár Dezsővel, aki kávépörköléssel foglalkozik, és akit sok szeretettel meghívtunk nyílt napunkra, hogy tartson egy kis előadást, bemutatót a kávé világáról. 

Összességében tehát elmondható, hogy hasznosan, sikeresen zártuk ezt a rendezvényt, hiszen nem csak árusítás történt, hanem iskolánk népszerűsítése és kapcsolatépítés is.  

Címke: Kisalföldi ASzC Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Pin It on Pinterest

Megszakítás