2021. szeptember 24-én először csatlakozott iskolánk a 2020 óta témanapként is számontartott rendezvényen. 

A tanítás nélküli munkanapon az intézmény minden tanulója megmozgatta végtagjait. Reggel nyolckor Ress-Vados Erika tanárnő vezetésével közös bemelegítés történt a kézilabdapályán, majd ezt követte a 2021 méteres futóverseny. A versenyen az alábbi eredmények születtek: 

Fiúk:

1.Gede Zoltán
2.Biró Bence
3.Kecskeméti Zoltán 

Lányok:

1.Kovács Csenge
2.Varga Lívia
3.Szabó Angéla

Különdíjban részesült: Molnár Marcell tanár úr, aki a tantestületet képviselve előkelő helyen végzett a megmérettetésen.  

Ezután a diákok kipróbálhatták magukat a Parasztolimpián, melynek a szervezője Pap Györgyné tanárnő volt. Itt különböző helyszíneken érdekes versenyszámokban vettek részt a fiatalok. Pl. traktorhúzás, traktorkerék-szlalom, zsákban futás, célbadobás 

Kovács Zsolt tanár úr és Kránitz Eszter tanárnő kerékpártúrára invitálta az érdeklődőket, amelynek a távja 20,21 km volt. Sajnos az északnyugati szél nem volt a társa a tekergőknek, de így is mindenki elégedetten érkezett vissza az iskolába. 

A délelőtt folyamán minden osztály képviselte magát a kispályás labdarúgó-bajnokságon, ahol az alábbi eredmények születtek. 

Az alsóbb évfolyamon 1. helyezett a 10.A, 2. helyezett a 9.B osztály lett, míg a felsőbb éveseknél 1. helyezett a 13.F osztály, ezüstérmes pedig a 11.A osztály lett. 

A nap végén mindenkin jóleső fáradtság lett úrrá, így eredményesnek mondható az első alkalommal megrendezett témanap.

Címke: Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola

Pin It on Pinterest

Megszakítás