Az Európai Sporthét és a Magyar Diáksport Napja alkalmából iskolánkban Zách György testnevelő idén is megszervezte a hagyományos házi labdarúgó bajnokságot. Mint minden évben, most is osztályok mérkőztek meg egymással.  

A döntőben a tavalyi párharc ismétlődött meg, vagyis a 11/H a 12/MG ellen lépett pályára. A 11/H az idei évben nem tudta megvédeni a bajnoki címét, így a végső győztes a 12/MG osztály lett. A döntőben a végletekig kiélezett küzdelmet láthattunk, döntetlen állás után a büntetőpárbaj is döntetlennel zárult, majd következtek a ráadás büntetők, ahol a 12/MG-nek sikerült megszereznie a győztes gólt. Azért a 11/H sem szomorkodhat, hiszen a gólkirály ebből az osztályból került ki: hét gólt szerezve Kelemen Norbert bizonyult a legjobb góllövőnek.  

A harmadik helyért vívott csatában is döntetlen lett a rendes játékidő vége, méghozzá úgy, hogy a 10/MG csapata a lefújás előtt 1 perccel még 2 gólos hátrányban volt, de sikerült egyenlíteniük. Ezután a büntetőpárbalyban már megmutatkozott a felsőbb évesek rutinja, így a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a 13/MG csapata állhatott fel. A dobogós osztályok 1-1 ajándékcsomagot és oklevelet kaptak, a győztes 12/MG tagjai pedig egy-egy Joker kártyával lettek gazdagabbak.

Címke: Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás