Dr. Nagy István agrárminiszter látogatást tett az Agrárszakképzés kiállítóhelyén az OMÉK 2021. kiállítás „D” pavilonjában.

A kiállításon az öt agrárszakképzési centrum közös kiállításon jelent meg a képzési palettájuknak megfelelő szakterületeken. A kiállítóhelyet berendező iskolák oktatói és diákjainak gondos munkáját dicséri a sokrétű szakmai munkát bemutató, ízlésesen elrendezett anyag. A kiállítók szakszerűen tájékoztatták az érdeklődőket a kiállításokon a bemutatásra került egyes szakképzésekről. Az ország különböző területeiről érkező látogatók így megtudhatták, hogy az őket érdeklő szakmákat melyik hozzájuk közel eső intézményben tanulhatják.

Az ünnepélyes megnyitót és díjátadót követő bejáráson Dr. Nagy István agrárminiszter úr meglátogatta a szakképzés kiállítóhelyét, ahol Bagdán Boglárka helyettes államtitkár asszony, Simonné Szerdai Zsuzsanna főigazgató asszony és Hoczek László József főigazgató fogadta. Miniszter úr a beszélgetés során ráirányította az intézmények figyelmét a tehetséggondozás, a lemorzsolódáscsökkentés és a korszerű ismeretátadás szükségességére. A jelenlevőknek elmondta, hogy a minisztérium érdekelt az intézményhálózatának korszerűsítésében, a magas színvonalú szakképzettséggel rendelkező tanulók kibocsátásának érdekében.

Fotók: Pelsőczy Csaba

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum

Pin It on Pinterest

Megszakítás