A mai napon 2021. október 21-én a pápai Sportcentrumban tettünk látogatást a 9. ÉM1 szakképző és a 9. A technikusi osztályokkal. A szakképző osztály 21 fővel, a 9. A osztály 27 fővel képviselte intézményünket. A program 10 órakor kezdődött, ahol az átöltözés után az intézmény vezetői (Szabadkai Verita és Koncz János) az osztályoknak külön -külön bemutatták a sportlétesítményt.

Ezután, az osztályokat is két-két csoportra bontva iskolánk tanulói kipróbálhatták a tekepályát.

A futófolyosón, színvonalas akadálypályán különböző játékos feladatokkal a tanulók összemérhették ügyességüket.

Tanulóink egészség felmérésen is részt vehettek, ahol kiderült számukra az egészségi állapotuk, izom, testzsír, ásványi anyagok, és még sok fontos paraméter alapján. Osztályonként egy egészséges táplálkozásról szóló élvezetes előadáson is részt vehettünk. Tanulóink sok témábavágó, őket foglalkoztató kérdéseikre is választ kaptak, mindezt úgy, hogy az intézmény munkatársai egészséges “nassi”-val láttak vendégül minket. A gyerekek által fantasztikus jelzővel illetett napot, egy tekeversennyel zártuk. Sok tanulónk érdeklődését felkeltette a Sportcentrum-melyről eddig nem tudtak- és szándékukat fejezték ki, hogy kültéri vagy beltéri sportlehetőséget kihasználva visszatérnek még ide.

Köszönjük a lehetőséget intézményünknek. A Sportcentrum munkatársainak külön köszönet, hogy 48 boldog, felszabadult tanuló lépett ki intézményük kapuján. 

Zoboki Mariann
9.A osztályfőnöke 

Címke: Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás