A KASZC Roth Gyula Erdészeti Technikum olyan módon szeretne csatlakozni a Hűség 100 programhoz, amely természetközeliségével illeszkedik az iskola profiljához, ugyanakkor feladataiban és helyszíneiben kapcsolódik a 100 évvel ezelőtti Sopronhoz.

Játékra invitálunk minden természetszerető és kalandvágyó érdeklődőt! Ha kedvelik a fejtörőket, érdeklődnek Sopron múltja iránt, vegyenek részt geocatching játékunkon!

A tájékozódó kalandtúra során 3 állomáson 1-1 ládát kell megtalálni, melyekben feladatlap található. A következő helyszínre a kérdőív hibátlan kitöltésével lehet eljutni, mivel a feleletválasztós tesztben a helyes válaszok adják a következő helyszín geocaching koordinátáit.

A túra – akár kisgyermekekkel is – egy óra alatt kényelmesen teljesíthető, nem szükséges hozzá extra felszerelés, a célpontok sport-, vagy túracipőben könnyedén megközelíthetők.

Az itt közzétett első feladatlap helyes megfejtése az első állomás koordinátáit adja ki. A helyszínen található a következő feladatlap, amelyből újabb instrukciók tárulnak fel. A harmadik helyszínen fellelhető geoládában a kincskeresőket kis ajándék várja.

Kérjük, hogy a geocaching szabályait betartva csak egy ajándékot vegyenek ki, hogy mindenkinek jusson az apró meglepetésből! Kérjük, hogy minden ládát az eredeti helyére szíveskedjenek visszatenni, hogy mások is átélhessék a játék örömét!

Az utolsó helyszínt az erdészek Szlavón tölgyesnek nevezik, amelyet 100 évvel ezelőtt telepítettek, éppen a soproni népszavazás idején született. Örülnénk, ha a harmadik láda megtalálása után az itt készült szelfit iskolánk Facebook oldalára, a felhívás alá kommentben beküldenék.

Jó túrát, jó vadászatot kívánunk!

A játék során az egységes országos vetületi rendszer (EOV) szerint adtuk meg a szükséges koordinátákat. A ládák a hűség napjáig (december 14-ig) elérhetőek.

Geocaching feladatlap

Címke: Kisalföldi ASzC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás