Az idén is jelentkeztünk az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyre (OSZKTV). A humán tantárgycsoportban irodalom, történelem, nyelvtan és helyesírás feladatokkal kellett megbirkózni a diákoknak. A 9/É1, 9/ÉM1, 9/M1, 10/É2 és a 10/M2 osztály képviseltette magát az iskolai fordulón. A 22 jelentkező közül sajnos csak 16 fő vett részt a megmérettetésen, a többiek betegség miatt távol maradtak. Az iskolai fordulót február 8-án tartottuk. A diákoknak számítógépen kellett megoldani a feladatlapot. 

A Közép-Dunántúli régióból (Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém megye) összesen 80 tanuló vett részt. A legjobb 20 eredményt elérő tanuló folytatja a regionális fordulót. Diákjaink nagyon szép eredményt értek el, 6 diákunk fog a regionális fordulón szerepelni. 

 Molnár Stefánia 10.M2 (2.hely) Répási Balázs 10.M2(11.hely)Felkészítő tanár: Valdinger Katalin-Zoboki Mariann  

Orbán Anett 9.ÉM1 (11.hely) Bolla Barbara  9. ÉM1(14.hely ) Bárány Zsolt 9.ÉM1 (17. hely) Felkészítő tanár: Valdinger Katalin -Zoboki Mariann  

Csillag Kevin 9.M1(14. hely)Felkészítő tanár: Bencsik Erika-Zoboki Mariann 

A regionális forduló március 18-án lesz, mely újabb témákból való felkészülést jelent. Reméljük ezen is sikeresen szerepelünk, és részt veszünk az országos fordulón.

Címke: Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás