infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA ginop-6.2.3.

Sajtóközlemény
A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Ágazati Képzőközpontjának létrehozása (GINOP-6.2.7-20-2021-00022)

A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum az Európai Unió támogatásával megvalósuló Széchenyi 2020 Program keretében „Ágazati képzőközpontok infrastrukturális és szakmai felkészítése az új szakképzési struktúrára” című pályázati felhívásra benyújtott „A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Ágazati Képzőközpontjának létrehozása” című pályázata vissza nem térítendő támogatást nyert. A támogatás mértéke az elszámolható összköltség 100 % – a, amely 265,07 millió Forint. A projekt teljes egészében európai uniós támogatásból valósul meg, az Európai Szociális Alap hozzájárulásával. 

A projekt célja: A szakképzési törvény alapján ágazati képzőközpontként (ÁKK) szeretnénk működtetni a Kisalföld Agrárszakképzési Centrum és több gazdálkodó szervezet által a duális képzőhelyi követelményeknek való együttes megfelelés érdekében történő együttműködés céljából létrehozott nonprofit gazdasági társaságot.

A projekt keretében megvalósuló főbb tevékenységek:

Ágazati képzőközpontok létrehozását támogató képzések; az ÁKK létrehozása és a vállalati kapcsolatok fejlesztése; projektminőségbiztosítás; a duális képzés indításának előkészítése; felnőttképzések tervezése és fejlesztése; munkába állási tanácsadás a KASZC és az ÁKK tanulói részére; képzés- és tananyagfejlesztés az ÁKK vállalati és Centrumban dolgozó oktatói részére; eszközbeszerzések az iskolai tanműhelyek részére.

A projekt megvalósításában részt vevő iskolák:

  • Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Sopron
  • Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Szombathely
  • Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
  • Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Projekttel kapcsolatos további információk:

Hoczek László József projektmenedzser
e-mail: foigazgato@kisalfoldiaszc.hu
tel.: +36-21/300-3061

 

 

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum, Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás