Rothos siker – 99%!

Első ízben rendezte meg a JAF AKADÉMIA azt az e-learning rendszerű országos szakmai tanulmányi versenyt, melynek célja, hogy a résztvevők összemérhessék tudásukat a faipar és a faépítészet területén.

A versenyzőknek egy 64 kérdésből álló tesztet kellett kitölteni, melyre 64 perc állt rendelkezésükre. Az ehhez szükséges tudásanyagot a szervezők a versenyt megelőzően tették közre honlapjukon, egy hónappal a verseny megkezdése előtt. A felkészülési időt követően a regisztrált versenyzőknek a tesztsorozat megnyitásával nyílt lehetősége, hogy megoldja a feladatokat a 64 perces időkereten belül, melyet természetesen nem lehetett megszakítani.

Iskolánk: a KISALFÖLDI ASZC ROTH GYULA ERDÉSZETI TECHNIKUM, SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM faiparos tanulója, Papp Dániel (10. C) egészen kiváló eredménnyel, 99%-os teljesítménnyel a II. helyet szerezte meg. Nyereménye egy 190.500 Ft értékű Makita gépcsomag, melynek átadására iskolánk kollégiumának kis dísztermében került sor. A nyereményt a verseny főszervezője Föőr Róbert a JAF AKADÉMIA képviseletében adta át.

 

Címke: Kisalföldi ASzC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás