infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA ginop-6.2.3.Sajtóközlemény
A GINOP-6.2.7-20-2021-00022 projektszámú, a KISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUM ÁGAZATI KÉPZŐKÖZPONTJÁNAK LÉTREHOZÁSA című projekt zárásáról

A GINOP-6.2.7-20-2021-00022 számú projektnek megfelelően megalakult a Kisalföldi Agrár Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft., melynek fejlesztési célja a Szakképzés 4.0 stratégiában megfogalmazott céloknak, szabályozásoknak való megfelelés.

A projekt részeként a Képzőközpont kialakítása mellett tanulói tanácsadásra, oktatói képzésekre, tananyagfejlesztésekre került sor, valamint eszközfejlesztések valósultak meg iskolai tanműhelyekben.

A projekt megvalósításában a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum iskolái, munkavállalói, és külső partnerek vettek részt.

A projekt részeként az eszközfejlesztés 4 iskolát érintett:

  • Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Sopron
  • Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Szombathely
  • Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
  • Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

2023. június 28-án megvalósult a projekt ünnepélyes zárórendezvénye, melyen bemutatásra kerültek a projekt főbb intézkedései, eredményei.

Az eseményen – többek között  – jelen volt Dr. Nobilis Márton államtitkár, Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke, Székely Erika, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szakképzési és Szaktanácsadási Igazgatóság igazgatója, Vámos Zoltán, Vas Vármegye főispánja, Dr. Pusztavámi Márton, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Vas megyei elnöke, Hoczek László József a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum főigazgatója, Szabó László Gábor, a  Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum kancellárja, Lendvai Ferenc, a Kisalföldi Agrár Ágazati Képzőközpont ügyvezetője, a Szakképzési Centrumok főigazgatói, kancellárjai, az iskolák igazgatói, igazgatóhelyettesei, oktatói, a Centrum társtulajdonosainak képviselői.

További információ:

Büki Zoltán főigazgató-helyettes
+36202601569
buki.zoltan@kisalfoldiaszc.hu

 

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum, Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás