Lezárult a Kisalföldi ÁKK által kiírt TikTok videós pályázat első része, amelyben a mezőgazdasági gépész és gépésztechnikusok tanulok népszerűsítették szakmájukat és mutattak be annak szépségeit egy-egy rövid videóban. A nyertesek a tárgynyeremények mellet a KITE Zrt. által felajánlott értékes ajándékcsomagot vehettek át. Köszönjük minden résztvevőnek a beküldött pályamunkákat és aki most nem nyert ne csüggedjen, hiszen a jövőben is készülünk hasonló versenyekkel. További információkért kövessétek közösségi oldalainkat, illetve honlapunkat!

A verseny végeredménye:

1. helyezett: Botos József, Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

2. helyezett: Szalai Martin, Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

3. helyezett: Boncz Domán Ámon, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Botos Józsefet kérdeztük az eredményhirdetés után: „Amikor megláttam a Kisalföldi ÁKK által kiírt pályázatot, először nem is mertem nevezni, mert azt gondoltam, úgysem érek el helyezést. De mivel sokan pályáztak az iskolánkban, én is felbátorodtam.
Kb. 20 perc alatt meg is szerkesztettem, feltöltöttem a videómat a TikTokra, és nagyon meglepődtem, hogy mekkora nézettsége lett, és a diáktársaim is dicsérték, hogy mennyire jó.
Izgalommal vártam az eredményhirdetést, mert láttam, hogyan gyűlnek a lájkok, de arról nem is álmodtam, hogy megnyerhetem a versenyt. Nagy meglepetés volt, amikor az ÁKK-tól értesítést kaptam, hogy dobogós helyezést értem el.
Azt gondolom, hogy azért lett sikeres az általam készített videó, mert motivációnak szántam a diáktársaimnak, hogy ne csak a bulizásról szóljanak a mindennapjaik, hanem a szakmai fejlődésükre, a karrierépítésre is koncentráljanak.
Nagyon örültem, hogy amikor a díjátadón kiderült, hogy első lettem. Köszönöm az értékes ajándékokat. A KITE Zrt. által felajánlott ajándékcsomag mellett kifejezetten örültem a tabletnek. Még nincs ilyenem, nagyon hasznosnak gondolom, és jól fogom tudni használni tanulásra, ismeretbővítésre, videónézésre.”

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum, Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás