A tavaszi borús, hideg idő ellenére melegség járta át a bábolnai pettkós diákok szívét, miközben szorgos hangyaként hordták a modern taneszközöket a tantermekbe. A Kisalföldi Agrár Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft ügyvezetője Lendvai Ferenc és a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum főigazgatója Hoczek László József, és a Centrum kancellárja Szabó László Gábor 2 db projektort és 40 db notebookot adott át az iskola igazgatónőjének.

Jónás Melinda igazgatónő elmondta:

„Az átadásra került eszközök nagyban segítik a diákok mindennapi szakmai oktatását, felkészülését. A gépek segítségével biztosított lett a tanulók jövőbeni szakmai vizsgáztatása, és lehetőséget biztosít számukra, hogy modern technológiákat ismerjenek meg, és eleget tudjanak tenni a jövő szakmai kihívásainak.”

Az átadásra került eszközök nagyban megkönnyítik az intézmény oktatóinak munkáját, színesítik a szakmai ismeretek átadásának módját, egyaránt szolgálják az iskola és a Kisalföldi ÁKK céljait, azaz a szakmai fejlődést és a jövő generációinak felkészítését a modern technológiai kihívásokra.

Címke: Kisalföldi ASzC Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás