A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum intézményei a hozzájuk beérkezett jelentkezési lapok alapján lebonyolították felvételi eljárásukat az előzetesen kiadott tájékoztatójuk szerint és elkészítették a jelentkezők felvételi jegyzékét.

A középfokú iskoláknak a felvételi vizsgákat követően − legkésőbb a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott időpontig, 2024. március 22-ig − a honlapjukon nyilvánosságra kell hozniuk a jelentkezők felvételi jegyzékét, amely az intézménybe jelentkezést benyújtó valamennyi tanulót tartalmazza tanulmányi területenként. A jegyzék a jelentkező azonosító adata mellett tartalmazza a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét. Ez a jegyzék azonban még nem a végleges felvételi eredményt tükrözi.

A Kisalföldi ASzC intézményei által elkészített jelentkezők felvételi jegyzéke a következő:

(Kisalföldi ASzC)

Címke: Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum, Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola, Kisalföldi ASzC Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Eötvös József Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Pettkó-Szandtner Tibor Lovas Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Roth Gyula Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola, Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, Kisalföldi ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum Szakképző Iskola és Kollégium

Pin It on Pinterest

Megszakítás