Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Tanulmányi területeink a 2021/2022-es tanévre Tanulmányi terület kódja Szakmacsoport Képzési idő (év) A megszerezhető szakképesítés száma A szakképesítés megszerzéséhez szükséges végzettség Felvehető létszám(fő) 001 mezőgazdasági technikus 5 5 0811 17 09 8 általános...
Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2021-2022-ES TANÉVRE Nyílt napok: A jelenlegi járványügyi helyzetben fenntartónk nem támogatja a nyílt napok rendezését. Kérjük, látogassanak el iskolánk honlapjára, ahol folyamatosan fogjuk saját tartalmak (szöveges tájékoztató, bemutatkozó...
Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Technikum: Sütő- és cukrászipari technikus: A szakterület kódja: 0010 Szakmajegyzék száma: 5-0721-05-13 - Sütő- és cukrászipari technikus, 05 - Élelmiszeripar A képzés első szakaszában az élelmiszeripar ágazatba általános betekintést kaptok....
Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Iskolánkba jelentkezni a felvételi jelentkezési lap kitöltésével lehet amelyet az általános iskola küldi meg intézményünknek Az iskolába történő felvétel: A képzéseinkre az általános iskolában szerzett év végi és félévi jegyek alapján lehet bekerülni. A figyelembe...