Sütő- és cukrászipari technikus kimenet
Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Tanulmányi területeink a 2021/2022-es tanévre Tanulmányi terület kódja Szakmacsoport Képzési idő (év) A megszerezhető szakképesítés száma A szakképesítés megszerzéséhez szükséges végzettség Felvehető létszám(fő)  001 mezőgazdasági technikus 5  5 0811 17 09 8 általános...

Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Technikum: Sütő- és cukrászipari technikus: A szakterület kódja: 0010 Szakmajegyzék száma: 5-0721-05-13 - Sütő- és cukrászipari technikus, 05 - Élelmiszeripar A képzés első szakaszában az élelmiszeripar ágazatba általános betekintést kaptok....

Pin It on Pinterest

Megszakítás