Sütő- és cukrászipari technikus kimenet
Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Tanulmányi területeink a 2021/2022-es tanévre Tanulmányi terület kódja Szakmacsoport Képzési idő (év) A megszerezhető szakképesítés száma A szakképesítés megszerzéséhez szükséges végzettség Felvehető létszám(fő)  001 mezőgazdasági technikus 5  5 0811 17 09 8 általános...

Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2021-2022-ES TANÉVRE Nyílt napok: A jelenlegi járványügyi helyzetben fenntartónk nem támogatja a nyílt napok rendezését. Kérjük, látogassanak el iskolánk honlapjára, ahol folyamatosan fogjuk saját tartalmak (szöveges tájékoztató, bemutatkozó...

Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ Technikum: Sütő- és cukrászipari technikus: A szakterület kódja: 0010 Szakmajegyzék száma: 5-0721-05-13 - Sütő- és cukrászipari technikus, 05 - Élelmiszeripar A képzés első szakaszában az élelmiszeripar ágazatba általános betekintést kaptok....

Pin It on Pinterest

Skip to content